Winkelmand

Over Paleis

Opgericht in 2006 Paleis in Antwerpen, kwam er wegens het succes van deze ‘grote boetiek’ al snel een winkel in Gent bij. Ondertussen is Paleis uitgegroeid tot een sterk merk bekend tot in Nederland met een team van gepassioneerde mensen die elk in hun eigen vakgebied erover waken dat het plaatje blijft kloppen.

De klant is koning in Paleis, vandaar dat je nooit lastiggevallen, maar wel professioneel geholpen wordt door de verkoopsters. De vrijheid van deze grote boetiek met weinig wachttijd, veel pashokjes en nog meer sfeer, maken de shopping-experience compleet.

Paleis kenmerkt zich door grote keuze aan dames- en herenkleding die niet overal te krijgen is. De combinatie van kwaliteitsvolle goedkopere basics met iets duurdere merken zoals Nümph, Ichi, Minimum, etc. is hetgeen waar je voor naar Paleis komt.  Daarboven krijg je met meer dan 100 nieuwe artikelen per week, steeds een nieuw beeld in de winkel.

Eigenzinnigheid is één van de belangrijkste selectiecriteria voor wat er in de winkel past. Onze gepassioneerde medewerkers zijn steeds op zoek naar nieuwe collecties en speciallekes zodat niet iedereen met hetzelfde hoeft rond te lopen.

Er mooi en onderscheidend bijlopen hoeft niet duur te zijn. Het kan met een slimme combinatie van stuks en merken