De stijlquiz al ingevuld? Ga rechtstreeks naar de bestelpagina voor vrouwen of mannen

Paleis in A Box is een (online) service van Paleis (bvba Blue Tone) die op basis van verkregen informatie van geïnteresseerde partijen / klanten een pakket met kleding samenstelt volgens de smaak van deze geïnteresseerden. De informatie wordt verkregen via een stijlquiz en bevat vragen over de persoon zijn of haar kledingsmaak, stijl en de geldende modetrends.
Dit pakket wordt opgestuurd naar de klant. De verantwoordelijkheid voor het samenstellen van de outfit ligt exclusief bij Paleis. De klant betaald een vast bedrag per type pakket ongeacht de waarde van het pakket. Na ontvangst van de artikelen betaald de klant enkel voor de artikelen die hij/ zij houdt. Er wordt met andere woorden een herberekening gemaakt en mogelijks de klant moet bijleggen of gedeeltelijk/ volledig terugbetaald wordt. De klant gaat er mee akkoord dat Paleis een individuele selectie kleding voor hem/haar samenstelt en toestuurt. De klant kan kosteloos de artikelen die hij/zij niet houdt kosteloos terugsturen.
Naar analogie met de Paleis webshop wordt een bestelling van €50 of meer gratis bezorgd.
De algemene voorwaarden voor webverkoop beschreven blijven gelden: zie Paleis webshop voorwaarden
Om deel te nemen aan de stijlquiz en bijgevolg gebruik te maken van de service van Paleis in a box moet de klant een geldig e-mailadres invullen. De verantwoordelijkheid zich ervan te verzekeren dat er hierbij geen rechten van derden geschonden worden, ligt volledig bij de klant. De registratie is kosteloos en is geen aankoopverplichting. Paleis houdt deze gegevens privé en kan deze slechts voor eigen commerciële doeleinden gebruiken. De verkregen gegevens worden geenszins doorgegeven aan derden.